Sådan Foregår Privatleasing af Luksus Biler

Der er rigtigt mange der går og drømmer om, at køre i en bare nogenlunde luksuriøs bil. En bil kan nemlig være langt mere, end bare et praktisk transportmiddel: det kan være en helt oplevelse. Den rigtige bil kan være forskellen på at møde stresset op på arbejde, og på at møde ind med et smil på læberne og ro i sindet. En luksus bil kan signalere dine værdier til omverdenen på en måde, som en bil der udelukkende er praktisk, ikke rigtigt formår at gøre det. Det er en bil der gør én glad, og det burde være noget alle kunne have holdende i indkørslen.

Men alt luksus koster selvfølgeligt penge, og det er ikke alle der kan finde plads til en luksuriøs bil i budgettet. Der er dog flere der har råd til en luksus bil, en der selv er klar over det. Der er masser af mellemklasse danskere, der i princippet fint kunne have råd til at købe eksempelvis en Mercedes. De fleste undlader dog at gøre det, da de er klar over, at selve købsprisen på bilen kun er en lille del af den udgift, der er til at have en bil. En af de mest uoverskuelige udgifter er nemlig de løbende omkostninger. Selv en helt ny bil kan få problemer, eller ende ud i en situation, hvor der er brug for reparation. I disse tilfælde kan det gøre rigtigt ondt på økonomien, hvis det er en luksus bil der skal repareres. Derudover er det selvfølgeligt endnu vigtigere at vedligeholde sin bil rigtigt godt, når den har været dyr. Vedligeholdelse af en luksus bil er langt fra gratis, så det er også en af de løbende udgifter man er nødt til at holde sig for øje. Bare tanken om disse uforudsigelige omkostninger kan være nok til, at folk helt dropper tanken om at køre rundt i en Mercedes, selvom de har penge nok til at købe en.

Men hvad hvis der var et alternativ til at købe en Mercedes, som stadig gav dig mulighed for at køre rundt i en luksuriøs bil og med fuldt overblik over alle de løbende omkostninger? Hvis der ingen overraskelser var, og det hele kunne tænkes ind i budgettet fra starten af? Hvis sådan en løsning eksisterede, ville den give endnu flere danske bil entusiaster muligheden for, at få deres drømme opfyldt. Og løsningen eksisterer allerede: Mercedes leasing.

Mercedes biler er nemlig særligt velegnede til leasing, da de er holdbare og kombinerer det luksuriøse med det praktiske. Der er derfor et ganske stort marked for leasing af Mercedes, og værdien holder bedre end på typiske luksus-biler.

Ren praktisk foregår privatleasing af en Mercedes ved, at man betaler en førstegangs-ydelse. Det er lidt ligesom hvis man finansierer købet af en bil, og lægger et relativt stort beløb til at starte med. Førstegangs-ydelsen i forbindelse med leasing er dog ofte lavere end det, du ville skulle betale i forbindelse med et køb. Derefter betaler du et fast beløb hver måned i et sted imellem 12 og 36 måneder. Når din leasing periode er ovre, så afleverer du bilen tilbage, og kan eventuelt skifte til en ny model i en ny leasing aftale.