Forkæl Dig Selv med en Importeret Bil

Nogle gange giver det simpelthen bare mening, at forkæle sig selv. Vi har alle prøvet det på et eller andet tidspunkt i vores liv: vi har opnået noget stort, og det skal fejres med noget forkælelse. De fleste har oplevet det på deres fødselsdag, da de var yngre: dengang skulle der ikke så meget til for at blive fejret. Men efterhånden som vi bliver ældre, så stiger forventninger til vores formåen, fra både os selv og vores omverden. Det kan være hårdt at træde ind i de voksenes rækker, og ikke længere blive fejret og forkælet, blot for at have overlevet endnu et år. Men der er også en positiv side: når man virkeligt har gjort sig fortjent til det, så kan forkælelsen også være langt mere, end bare fødselsdagssange og kage.

Hvis du har kæmpet i årevis på at få en forfremmelse, og den endelig er kommet i hus, så er det da noget der skal fejres! Hvis du i mange år har slidt og slæbt for at få din egen virksomhed op at stå, og du endelig kom i mål med omsætningen, så fortjener du da noget helt særligt! Jo mere arbejde du har lagt i det, og jo større et mål du har noget, jo bedre bør det også fejres. Der er ikke noget mere antiklimatisk end et lille stykke kage og en sang, når det man har opnået har kostet blod, sved og tårer igennem flere år. Nej, der skal noget stort til. Noget der virkeligt stadfæster, at man er kommet i mål, og noget som kan blive ved med, at minde én om ens egen succes.

Når man virkeligt har gjort det godt, så er der ikke nogen bedre måde, at forkæle sig selv på, end hvad at købe en ny og lækker bil. Det er ikke nogen hemmelighed, at en luksus bil er et symbol på status og succes, og det er altså den perfekte gave til dig selv, når du har nået et mål du har kæmpet for længe. Men der er bare ikke særligt mange lækre biler i Danmark. De danske bilforhandlere er alt for konservative, og har kun biler i deres sortiment, som passer til Hr. og Fru Danmark. Der er ikke noget luksuriøst eller spændende over dem; de er ikke et symbol på succes, men blot et kedeligt og praktisk køretøj.

En Tysk import bil er vejen frem, når det handler om forkælelse. Der er langt flere biler at vælge imellem på det tyske marked, og der holder forhandlerne sig ikke tilbage fra, at tilbyde det lækre og det eksotiske. Import-processen kan man betale andre for at håndtere, og det betyder, at du bare kan læne dig tilbage og vente på, at din lækre tyske bil kommer til landet. Du har fortjent den!