Home >

Træningsbuks evoTRAINING Børn fra Puma i navy og hvid

299,-

Beskrivelse

evoTRAINING er træningstøj fra Puma, som bestræber sig på ren power og performance.Bukserne sidder tæt til dine ben, så du ikke generes af for meget stof ved løb, driblinger eller anden form for fysisk udfoldelse. Derudover er der specialkonstruerede paneler på siden af benene, samt ved knæene, som gør at du bibeholder din naturlige bevægelsesfrihed.evoTRAINING bukserne er lavet med Puma coolCELL der flytter sved fra kroppen og sørger for at du holder dig tør og nedkølet, hvilket gør bukserne ideel til træning.Træningsbukserne er lavet med elastisk linning, med indre snøresnor, så du kan få et behageligt og tæt fit omkring livet. Endvidere er der lynlås ved anklen, så du nemt kan få bukserne af og på.Fremstillet af 100% polyester.I børnestørrelser.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
0.012 sek