Home >

Rygsæk Suede fra Puma i blå og brun

399,-

Beskrivelse

Puma rygsæk som er inspireret af en af de mest ikoniske sneakers nogensinde - Puma Suede.Rygsækken er lavet med stort hovedrum, som har lille lynlåslomme indvendigt. Derudover er der ekstra plads til opbevaring via den lille lynlåslomme på fronten af tasken. Ydermere er der ekstra rum i rygsækkens ''hætte''.Hovedrummet kan med snøresnor spændes til toppen, og hætten kan spændes til med spænde, så dine personlige ejendele er godt beskyttet.Suede rygsækken har justerbare og polstrede stropper, samt et polstret rygpanel, som giver god komfort når du har tasken på. Endvidere er der bærehåndtag, som gør tasken ekstra praktisk.Rygsækken er lavet med et smart og praktisk design, med et holdbart ruskindsmateriale på front og bund, som beskytter tasken mod optag af vand.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
0.042 sek