Home > Sport, fritid & udendørs aktiviteter > Fodbold > Målmandshandske evoSPEED 1 3 fra Puma i rød, blå og hvid

Målmandshandske evoSPEED 1 3 fra Puma i rød, blå og hvid

799,-

Beskrivelse

Puma evoSPEED 1.3 målmandshandske, som er udstyret med samme farvekombination, som vi ser på den nyeste støvle fra samme kollektion.Handsken er lavet med en håndflade i Pumas Elite Grip latex. Latexen er 4mm tyk, så du får en kombination af god boldkontakt, stødabsorbering og beskyttelse. Elite Grip latexen tilbyder, som navnet antyder, et rigtig godt greb i bolden, og dette vilkårligt om du spiller i vådt eller tørt føre. evoSPEED 1.3 handsken er lavet med et hybridcut, som kombinerer Gun Cut og Flat Cut. Gun cuttet er at finde på lillefinger og pegefinger. Her går latexen længere rundt om fingeren, så du får den størst mulige latexflade og derved bedre boldkontakt. På langefinger og ringfinger finder du det klassiske Flat cut. Flat cuttet giver mere rummelighed i handsken. Derudover sikrer flat cuttet også, at handsken har en større kontaktflade.Du får altså med hybridcuttet det bedste fra to verdener. Du får den gode boldkontakt fra Gun Cut, samt fleksibiliteten fra Flat cut, hvilket i sidste ende resulterer i en yderst komfortabel handske.For at give dig den bedste boldkontrol er der twin wrap omkring tommelfingeren. Twin wrap giver en øget mængde latex og derved en øget mængde greb til den finger, som er mest i kontakt med bolden.Handskens baghånd er lavet med den unikke Biomimic teknologi. En to-delt baghånd i et beskyttende og fleksibelt latexmateriale giver god fleksibilitet, samtidig med at du får maksimal support, når du skal bokse bolden ud af feltet.Omkring midten af håndryggen er latexmaterialet delt. Dette giver dig et fleksibelt og dog sikkert fit. Derudover fjerner det to-delte design nødvendigheden af en klassisk håndledsbandage. Dette fordi latexmaterialet fra baghånden går helt ned til lukningen omkring håndledet.Ved tommelfingeren, siden af fingrene og splittet på håndryggen har Puma indlagt et mesh materiale, som øger handskens åndbarhed. Meshmaterialet leder varmen væk fra handsken, og det er vigtigt da en dårligt ventileret handske aldrig vil være komfortabel.For at du nemt kan få handsken af og på, er der pull strop ved håndledet.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Rød/Hvid
-31%
454,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 L/Æ
-51%
324,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 Europa L/Æ
275,-
Puma - Spilletrøje Pitch Rød/Hvid Børn
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Navy/Hvid Børn
325,-
Puma - Spilletrøje Striped Rød/Sort Børn
375,-
Puma - Spilletrøje Striped L/Æ Rød/Sort
275,-
Puma - Spilletrøje Pitch Navy/Hvid Børn
275,-
Puma - Spilletrøje Pitch Gul/Blå Børn
-30%
384,-
Før 549,-
Arsenal - Udebanetrøje 2014/15
0.046 sek