Home > Sport, fritid & udendørs aktiviteter > Fodbold > Målmandshandske evoPOWER Super fra Puma i navy, rød og hvid

Målmandshandske evoPOWER Super fra Puma i navy, rød og hvid

899,-

Beskrivelse

Absolut top målmandshandske fra tyske Pumas kraftfulde evoPOWER kollektion.Handsken er lavet med en håndflade i Pumas Absorb Grip latex. Denne latex er 4mm tyk og giver et uovertruffen greb i bolden, og dette i al slags vejr. Ydermere er indersiden af fingerspidserne belagt med et tyndt silikonemateriale. Dette sikrer at dine fingre ikke rykker rundt i handsken, så du altid har den bedst mulige boldkontrol.For at give dig den bedste boldkontrol er der twin wrap omkring tommelfingeren. Twin wrap giver en øget mængde latex og derved en øget mængde greb til den finger, som er mest i kontakt med bolden.Håndfladen er derudover lavet med specielle ''riller'', som følger håndens naturlige anatomi, så du får maksimal komfort.Handsken er lavet med det klassiske Flat Palm cut, som giver god komfort og rummelighed. Flat cuttet betyder, at syningerne er lagt på ydersiden af handsken, så du får den størst mulige kontaktflade og det højeste komfortniveau.For at øge komforten har Puma på siden af fingrene og ved tommelfingeren, indlagt et mesh materiale, som øger handskens åndbarhed. Meshmaterialet leder varmen væk fra handsken, og det er vigtigt da en dårligt ventileret handske aldrig vil være komfortabel.evoPOWER Super er lavet med Pumas patenterede Flextec 2 fingerbeskyttelse. Flextec 2 beskytter fingrene mod overstræk, da teknologien låser fingrene ved 180 grader. Derudover er der også 'Thumb Spine Protection', som beskytter tommelfingeren, et af de mest udsatte områder for en målmand.Både Flextec 2 og 'Thumb Spine Protection' er lavet i lette materiale og er mulige at fjerne fra handsken, så du kan tilpasse beskyttelsen til netop dine behov.Lukningen er lavet med en elastisk meshbandage, med fuld latex strop. Derudover er der Wraptec hånledsstrop, som giver øget support og beskyttelse til dit håndled.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Rød/Hvid
-31%
384,-
Før 549,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 Børn
-31%
454,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 L/Æ
275,-
Puma - Spilletrøje Pitch Rød/Hvid Børn
-51%
324,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 Europa L/Æ
325,-
Puma - Spilletrøje Striped Sort/Hvid
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Navy/Hvid Børn
325,-
Puma - Spilletrøje Striped Rød/Hvid Børn
375,-
Puma - Spilletrøje Striped L/Æ Rød/Sort
-30%
384,-
Før 549,-
Arsenal - Udebanetrøje 2014/15
0.027 sek