Home > Sport, fritid & udendørs aktiviteter > Fodbold > Målmandshandske evoPOWER Protect 3 Børn fra Puma i hvid, navy og rød

Målmandshandske evoPOWER Protect 3 Børn fra Puma i hvid, navy og rød

Førpris: 799.00 Spar 57%
349,-

Beskrivelse

evoPOWER Protect 1 fra Puma er en handske der giver kompromisløs beskyttelse, samtidig med at handsken bibeholder et højt komfortniveau.Handskens håndflade er lavet med Pumas 4mm tykke Ultimate Grip latex. Denne latex er udviklet til at give dig et godt greb i bolden, samtidig med at stødabsorberingen beskytter dig mod modstanderes hårde skud.For at give dig den bedste boldkontrol er der twin wrap omkring tommelfingeren. Twin wrap giver øget latex-til-bold kontakt og derved en øget mængde greb til den finger, som er mest i kontakt med bolden.Håndfladen er derudover lavet med specielle flex kanaler, som følger håndens naturlige anatomi, så du får maksimal komfort.Handsken er lavet med det klassiske Flat Palm cut, som giver god komfort og rummelighed. Flat cuttet betyder, at syningerne er lagt på ydersiden af handsken, så du får den størst mulige kontaktflade og det højeste komfortniveau.For at øge komforten har Puma på siden af fingrene og ved tommelfingeren, indlagt et mesh materiale, som øger handskens åndbarhed. Meshmaterialet leder varmen væk fra handsken, og det er vigtigt da en dårligt ventileret handske aldrig vil være komfortabel.evoPOWER Protect 1 er lavet med Pumas patenterede Flextec 2 fingerbeskyttelse. Flextec 2 beskytter fingrene mod overstræk, da teknologien låser fingrene ved 180 grader. Derudover er der også 'Thumb Spine Protection', som beskytter tommelfingeren, et af de mest udsatte områder for en målmand.Både Flextec 2 og 'Thumb Spine Protection' er lavet i lette materiale og er mulige at fjerne fra handsken, så du kan tilpasse beskyttelsen til netop dine behov.Lukningen er lavet med en elastisk meshbandage, med fuld latex strop. Latexstroppen kan selvfølgelig spændes til, så du får et personligt og tæt fit omkring håndledet.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Relaterede varer
-31%
384,-
Før 549,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 Børn
-31%
454,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 L/Æ
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Rød/Hvid
275,-
Puma - Spilletrøje Pitch Rød/Hvid Børn
-51%
324,-
Før 649,-
Dortmund - Hjemmebanetrøje 2014/15 Europa L/Æ
325,-
Puma - Spilletrøje Striped Sort/Hvid
325,-
Puma - Spilletrøje Pitch L/Æ Navy/Hvid Børn
325,-
Puma - Spilletrøje Striped Rød/Hvid Børn
375,-
Puma - Spilletrøje Striped L/Æ Rød/Sort
-30%
384,-
Før 549,-
Arsenal - Udebanetrøje 2014/15
0.036 sek