Home >

Målmandshandske evoPOWER Grip 2 RC fra Puma i hvid, rød, blå, navy og aqua

Førpris: 799.00 Spar 26%
599,-

Beskrivelse

evoPOWER Grip 1 fra Puma er en handske der har et højt komfortniveau og et godt greb i bolden.Handskens håndflade er lavet med Pumas 4mm tykke Ultimate Grip latex. Denne latex er udviklet til at give dig et godt greb i bolden, hvad end du spiller i vådt eller tørt føre.For at give dig den bedste boldkontrol er der twin wrap omkring tommelfingeren. Twin wrap giver øget latex-til-bold kontakt og derved en øget mængde greb til den finger, som er mest i kontakt med bolden.Håndfladen er derudover lavet med specielle flex kanaler, som følger håndens naturlige anatomi, så du får maksimal komfort.Handsken er lavet med det klassiske Flat Palm cut, som giver god komfort og rummelighed. Flat cuttet betyder, at syningerne er lagt på ydersiden af handsken, så du får den størst mulige kontaktflade og det højeste komfortniveau.For at øge komforten har Puma på siden af fingrene og ved tommelfingeren, indlagt et mesh materiale, som øger handskens åndbarhed. Meshmaterialet leder varmen væk fra handsken, og det er vigtigt da en dårligt ventileret handske aldrig vil være komfortabel.Lukningen er lavet med en elastisk meshbandage, med fuld latex strop. Latexstroppen kan selvfølgelig spændes til, så du får et personligt og tæt fit omkring håndledet.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Relaterede varer
349,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Protect 3 Hvid/Navy/Rød Børn
799,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Protect 1 Hvid/Navy/Rød
899,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Super Navy/Rød/Hvid
349,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Protect 3 Hvid/Navy/Rød Børn
799,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Protect 1 Hvid/Navy/Rød
899,-
Puma - Målmandshandske evoPOWER Super Navy/Rød/Hvid
0.028 sek