Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > King SL Classico FG LIMITED EDITION fra Puma i sort, hvid og guld

King SL Classico FG LIMITED EDITION fra Puma i sort, hvid og guld

Førpris: 2299.00 Spar 26%
1.724,-

Beskrivelse

Puma King SL Classico bringer nyt liv til den klassiske King kollektion, samtidig med at den beholder de klassiske dyder, som vi kender og elsker så højt. Støvlen hylder den første Puma King SL, som blev introduceret tilbage i 2001 og båret af så ikoniske spillere, som Samuel Eto'o og Zlatan Ibrahimovi?. Støvlen er en limited edition og er kun lavet i 2001 eksemplarer på verdensplan, så du skal være hurtig, hvis du skal sikre dig et par!Overdelen på King SL Classico er lavet i blødt og smidigt kængurulæder, som giver dig et komfortabelt og næsten handskelignende fit. For at holde vægten nede, på et absolut minimum, er læderet lavet så tyndt så muligt, så du får et yderst præcist, men stadig ekstremt blødt touch på bolden.Da Puma introducerede King SL i 2001 var støvlen udstyret med en lille pløs, og dette ikoniske element er selvfølgelig også at finde på King SL Classico. Pløsen går ned over det øverste af snøringen, og giver et klassisk look til støvlen.Som vi også har set det på tidligere Puma King SL versioner er støvlen lavet med Pumas AptoLast. Dette sikrer et yderst tæt og komfortabel fit, som mindsker hulrummet mellem støvle og fod. Ydersålen er lavet i fleksibelt nylon. Dog er nylonmaterialet konstrueret sådan, at du får den perfekt kombination mellem fleksibilitet og stabilitet.Sålen på Puma King SL Classico er også udstyret med en torsionsbar, som er teknologi med aner fra Pumas sprintersko. Denne øger stabilitet, samtidig med at den gør sålen yderst responsiv.Puma King er den måske mest legendariske støvle til dato, men med King SL Classico har ikonet fået nyt liv. Med et stilsikkert ydre og et væld af moderne teknologier er King SL Classico bestemt et ekstra kig værd.Dette er en støvle med FG knopper til naturlige græsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat L Sneaker
250,-
Puma evoSPEED 5 FG
399,-
Puma ICRA TRAINER L Sneakers white
-70%
149,-
Før 499,-
Puma evoSPEED 5.2 FG fodboldstøvler
-42%
349,-
Før 599,-
Puma Archive Lite Low Washed Canvas
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers peacoat/white
499,-
Puma CABANA RACER FUN Sneakers gray violet/peacoat/white
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat S Sneaker
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers black/white/nasturtium
0.053 sek