Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > King II EF FG fra Puma i hvid, sort og orange

King II EF FG fra Puma i hvid, sort og orange

Førpris: 1599.00 Spar 26%
1.199,-

Beskrivelse

Puma King er den mest ikoniske støvle gennem tiderne. Den har siddet på fødderne af så store legender, som Diego Maradona og Eusebio - og støvlen har altid været garant for kvalitet og elegance.Puma King II EF+ giver en af de mest legendarisk støvler til dato en kvalitetsmæssig overhaling, samtidig med at den beholder de klassiske King dyder, som vi alle elsker så højt.En Puma King ville ikke være en Puma king uden en overdel i blødt læder, og dette er naturligvis også hvad der sidder på Puma King II. Det bløde læder giver, kombineret med Puma ComfortLast, et ekstremt komfortabel og næsten handskelignende fit, samtidig med at du får et blødt og præcist touch på bolden. Derudover sørger den eksterne hælkappe for, at du er godt beskyttet, og at der er god stabilitet og support i støvlen.For at øge åndbarheden er pløsen perforeret, så ventilationen er i top. I forhold til den almindelige Puma King II er EF+ lavet med et opdateret EverFit snøresystem, kaldet EverFit+. Puma King II EF+ er udstyret med unikke Kevlar kabler, som løber gennem hele skoen. Den unikke konstruktion og placeringen af kablerne giver det Puma kalder et ''total fit system''. Kevlar kablerne er med til at give ekstrem support, samtidig med at støvlen beholder det lækre fit og bløde touch, som Puma King er så kendt for.Ydermere er Dynamic Lace systemet med til at låse din fod fast i støvler - både i overdelen og omkring sålen. Dette betyder, at du får et tættere fit, med mindre hulrum mellem støvle og fod.Puma King II EF+ er lavet med en PEBAX sål, som vi også kender fra andre Puma letvægtsstøvler. PEBAX sålen sikrer lav vægt, samtidig med at den giver optimal stabilitet. Indersålen er anatomisk formet og lavet i et letvægtsmateriale. Denne giver god polstring og komfort, når du har støvlen på fødderne.Knopsystemet er lavet med en blanding af runde og kantede knopper. Dette giver den optimale balance mellem fleksibilitet, greb og manøvrebarhed.Puma King II EF+ er en absolut topstøvle med fokus på komfort, og komfort er præcis hvad du får med kombinationen af blødt læder og EverFit+.Dette er en støvle med FG knopper til naturlige græsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-30%
195,-
Før 279,-
Puma Universal IT V Jr indendørs fodboldsko
-38%
249,-
Før 399,-
Puma Universal FG fodboldstøvle
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 Sneaker
-70%
119,-
Før 399,-
Puma PowerCat 4 IT Jr indendørs fodboldsko
-36%
449,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 S Sneaker
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat L Sneaker
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat L Sneaker
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat L Sneaker
-9%
549,-
Før 599,-
Puma 'Suede Classic' sneakers
0.027 sek