Home >

Hættetrøje Ferrari Sweat fra Puma i grå

899,-

Beskrivelse

Puma og Ferrari kan i år fejre 10-års jubilæum for et tæt og udbytterigt samarbejde. Siden 2005 har tyske Puma udviklet og leveret tøj til Ferraris legendariske formel 1 mandskab, og dette skal selvfølgelig fejres.For at hædre det årti lange samarbejde lanceres der en tøjkollektion, som kombinerer Pumas tyske kvalitet med det stilrige Ferrari design.Hættetrøjen er lavet i det bløde French Terry materiale, som føles super komfortabelt. Materialet er tilsvarende det som oftest bruges i håndklæder, så det på samme tid suger væske eller fugt på den ene side af materialet, men holder det ude på den anden.Trøjen er lavet med fuld lynlås, som kan lynes op til den omsluttende hætte. Hætten har snøresnor, så du kan spænde den til og få optimal beskyttelse og varme. Ydermere er der ribkant ved håndled og talje, så du får et tættere fit. Der er to-delt kængurulomme på fronten, så du kan have dine personlige ejendele med dig.På venstre bryst kan du se det ikoniske Scuderia Ferrari logo, og på skulderen den mindst lige så ikoniske Puma Cat.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
799,-
Puma - Hættetrøje Ferrari SF Sweat Grå
799,-
Puma - Hættetrøje Ferrari SF Sweat Grå
0.016 sek