Home >

Evospeed Star II Jr Wht fra Puma i purple

Førpris: 397.00 Spar 50%
200,-

Beskrivelse

Puma EvoSpeed Star Junior Fv. Black/Fluo   Puma EvoSpeed - en gennemgribende serie fra Puma. En serie der går fra fodbold, til håndbold og hen over en masse beklædning.  Serien er udviklet med henblik på et rigtig skarpt design, og en serie hvor letvægt og fart er i højsædet.    Denne Puma EvoSpeed Star indendørssko til de små er en fantastisk allround indendørssko, der dækker det brede spektra.  Designet på denne model af Evospped til de små er mere taget ud fra fodbold filosofien, hvor snittet er lidt mere skarpt, og rettet mod designet som en fodboldstøvle i overdelen.  Overdelen er i letvægts materiale som både tillader fødderne at ånde, men bestemt også sætter sig rigtig godt på foden, så du får den optimale komfort.    Sål og mellemsål er en fleksibel sammensætning hvor både stabilitet og ikke mindst blødhed giver en optimal fornemmelse under aktivitet.    Denne model af Puma EvoSpeed 5.2 er med snørrelukning.  
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
599,-
Evospeed Star II Blk/Yellow
599,-
Puma Evospeed Star
599,-
Puma Evospeed Star
499,-
Evospeed Star II Jr Wht/Pink
499,-
Evospeed Star II Jr Blk/Yellow
499,-
Evospeed Star II Jr Wht/Pink
599,-
Evospeed Star II Blk/Yellow
499,-
Evospeed Star II Jr Blk/Yellow
649,-
Evospeed Star
-30%
279,-
Før 399,-
Puma indendørs fodboldsko
0.028 sek