Home >

Evospeed Sala fra Puma i gul, blå, lilla og pink

Førpris: 599.00 Spar 16%
509,-

Beskrivelse

Puma evoSPEED Sala er en indendørssko, som baserer sig på lav vægt og stor fleksibilitet.Skoen er lavet med en yderst blød mikrofiber overdel, som giver god komfort, fremragende support og et tæt touch på bolden. Derudover er overdelen perforeret, for optimal åndbarhed. Ydermere er indersiden af skoen, især omkring pløsen og midtfoden, lavet med en blød polstring for perfekt komfort.Puma har indkorporeret deres revolutionerende speedCELL teknologi i evoSPEED Sala. Denne teknologi giver de optimale muligheder for hurtigt spil, hvilket er vigtigt på en indendørs fodboldbane.Ydersålen er lavet med DuoFlex teknologi, hvilket giver maksimal fleksibilitet, support og godt greb. Derudover er sålen designet ud fra en lav profil, som giver god greb i bane og bold, samtidig med at du får maksimal stabilitet.Skoen har som alle Unisports indendørssko en ''non-marking'' undersål, som gør at den kan bruges i alle danske haller. Til polerede indendørsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-65%
249,-
Før 699,-
EvoSpeed Sala
-65%
249,-
Før 699,-
EvoSpeed Sala
-51%
299,-
Før 599,-
Puma - Trovan Lite Rød/Hvid/Blå
0.014 sek