Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > Evospeed 5 FG Jr fra Puma

Evospeed 5 FG Jr fra Puma

200,-

Beskrivelse

Puma Evospeed 5 FG Junior Fv.Orange/Yellow/Green Designet er hentet fra topmodellen i denne Evospeed serie. Serien Evospeed er en af 2 siloer som Puma bruger til deres topspillere rundt omkring i fodboldverdenen. Denne EvoSpeed 5, er en lillebror i serien, og skabt med henblik på at skabe en støvle til spilleren der skal bruge en rigtig fornuftig fodboldstøvle til prisen. En støvle der kan holde til både træning og kamp. Denne fodboldstøvle har en overdel i meget let syntetisk skind. Der er de fordele at når du vælger syntetisk skind, så får du som sagt den sublime lethed, men du får også en ''skind type'' som er meget slidstærk, og som næsten ingen vedligeholdelse kræver. Og så er man er blevet rigtig god til at få det syntetiske skind til at sætte sig efter foden, når du bruger den. Det giver også en fordel i et bedre touch på bolden og en bedre fornemmelse af spillet. Støvlen er bygget op på en solid ydersål, der er let, og som sørger for at give støvlen den helt rette stabilitet. Indsteppet i støvlen (hælkappen) er lød og behagelig, og vil ikke give gener til eksempelvis akillessenen.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat L Sneaker
250,-
Puma evoSPEED 5 FG
399,-
Puma ICRA TRAINER L Sneakers white
-70%
149,-
Før 499,-
Puma evoSPEED 5.2 FG fodboldstøvler
-42%
349,-
Før 599,-
Puma Archive Lite Low Washed Canvas
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers peacoat/white
499,-
Puma CABANA RACER FUN Sneakers gray violet/peacoat/white
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Racing Cat S Sneaker
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers black/white/nasturtium
0.041 sek