Home >

Evospeed 1 3 HG fra Puma i pink, hvid, navy, blå og sort

Førpris: 1599.00 Spar 13%
1.399,-

Beskrivelse

Puma evoSPEED 1.3 er det nyeste skud på Pumas speedstøvle-stamme, og støvlen manifesterer sig, som en af de absolut letteste støvler på markedet.Overdelen er lavet i ét stykke Premium enkeltlags mikrofiber, produceret af de japanske specialister Teijin. Mikrofiber materialet sikrer en god boldføling, et skarpt touch, samt en overdel der smyger sig om din fod. Overdelen er beklædt med GripTex, som er små gribende belægninger der giver dig et godt greb, ligegyldig om du spiller i vådt eller tørt føre.Overdelen er igen støttet af Pumas EverFitCage. Dog er skelettet denne gang placeret på ydersiden af støvlen, hvilket giver en mere effektiv lockdown effekt. Det nye External EverFitCage giver samtidig et tættere fit, og sikrer at du altid kan præstere på højeste niveau.Puma har udstyret den nye evoSPEED 1.3 med evoAptoLast, en teknologi designet til at give dig et næsten barfodslignende fit. evoAptoLast er anatomisk formet så du får et tæt og fleksibelt fit, der passer flere forskellige fodformer.Støvlen er lavet med en DuoFlex sål, med flex grooves i forfoden. Denne sål, samt de revolutionerende flex grooves, giver øget flex og derved bedre manøvredygtighed på banens små områder. Effekten forstærkes af de små, tynde og runde knopper, som gør, at du hurtigt og gnidningsfrit kan vende på selv banens mindste områder.evoSPEED 1.3 er ligesom tidligere udstyret med en Speedtrack torsionsbar, en teknologi med aner fra Pumas sprintersko, som giver god stabilitet og gør sålen yderst responsiv.Puma evoSPEED 1.3 er lavet med 3 ting in mente - light, flex og fit. Den kombinerer god komfort og lav vægt og det er intet under, at stjerner som Sergio Agüero, Radamel Falcao og Santi Cazorla har valgt denne lækre støvle.Dette er en støvle med HG knopper til overflader som jord-, grus-, græs- og kunstgræsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
75,-
Puma evoSPEED 5.2
399,-
EVOSPEED INDOOR 5.2 V JR
-41%
149,-
Før 249,-
EvoSpeed 5.3
149,-
evoSPEED 5.3
-30%
90,-
Før 129,-
evoSPEED 5.3
399,-
Evospeed Indoor 5.2 Jr Blk/Yellow
1.999,-
Puma - evoSPEED 1.3 FG F947 LIMITED EDITION
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-70%
119,-
Før 399,-
Puma evoSPEED 5 FG fodboldstøvle, JR
1.595,-
Puma EVOSPEED 1.3 LTH FG Fodboldstøvler m/ faste knobber bright plasma/white/peacoat
0.017 sek