Home >

Evopower SG fra Puma i navy, hvid og pink

Førpris: 1699.00 Spar 12%
1.499,-

Beskrivelse

Nu sætter Puma fuld kraft, fart og ikke mindst POWER over feltet! Puma evoPOWER 1.2 er den eneste reelle power-støvle på markedet, og støvlen er spækket med teknologier og nye innovationer, som hjælper dig på fodboldbanen.Det handler stadig om power og om at få mest muligt ud af dine fodboldstøvler. Derfor har Puma rykket ved hele grundidéen om, hvordan en fodboldstøvle skal produceres. Sålen er gjort ekstra fleksibel og overdelen strækker kun én vej, så dine fødder kan agere som de ville gøre, hvis du ikke havde støvler på. Du kan faktisk selv prøve: Læg an til et vristspark i dine nuværende støvler og du vil mærke, at sålen gør, at dine tæer stoppes. Prøv så uden støvler, og du vil mærke, at dit fleks i foden er væsentligt større. Netop flekset i foden er, hvad evoPOWER går ud på ? og det er netop hvad Puma har sat fokus på!evoPOWER 1.2 er igen lavet med en overdel i AdapLite. Materialet er dog blevet ændret og har fået en mere rug og mat finish. Materialet er dog også gjort blødere end sin forgænger, men er stadigvæk fremstillet så det kun strækker sig én vej.AdapLite materialet er belagt med et tyndt overlag af GripTex, som er små belægninger der giver dig bedre greb i bolden, hvad end du spiller i vådt eller tørt føre.Som på evoPOWER 1 er der AccuFoam under overdelen. Disse små puder hjælper med at give en større og renere sparkeflade, og sikrer dermed bedre præcision. Derudover er støvlen lavet med en skæv snøring, som ligeledes giver en større sparkeflade.evoPOWER 1.2 er igen lavet med Pumas Everfitcage-EXT, der fungerer som et bur til din fod. Dette bur giver øget stabilitet og support, og sørger for at du hele tiden er låst fast i støvlen, så du altid kan få maksimal power i dit spil.Ydermere er hælen gjort en anelse højere end på den tidligere version. Dette giver et tættere fit, bedre lockdown og sikrer, at støvlen virkelig omslutter din fod.Under støvlen kan du se, at Puma har beholdt deres Gradual Stability Frame. Denne rygrads lignende konstruktion under midtfoden er med til at give dig det fleks du har brug for, når du rammer bolden med maksimal kraft.Med evoPOWER 1.2 har Pumas innovationer nået nye højder. Den blødere og mere smidige overdel, kombineret med stabiliteten fra Gradual Stability Frame og Everfitcage-EXT er med til at du kan få øget kraft og POWER i dit spil. Noget som Cesc Fabregas og Mario Balotelli med garanti vil udnytte på banen.Dette er en støvle med SG-knopper til bløde overflader, dvs. våde græsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
49,-
Universale - Skrueknopper SG Aluminium/Plast
49,-
Universale - Skrueknopper FG Sort/Hvid
99,-
EVOPOWER 5 SG
399,-
Puma EVOPOWER 4.2 SG Skrueknopper peacoat/white/bright plasma
-21%
319,-
Før 399,-
Puma EVOPOWER 4 SG Skrueknopper fluro yellow/prism violet/scuba blue
149,-
EVOPOWER 3 SG
0.016 sek