Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > Evoaccuracy 1 FG Børn fra Puma i neon, navy og hvid

Evoaccuracy 1 FG Børn fra Puma i neon, navy og hvid

799,-

Beskrivelse

Baseret på længere tids undersøgelser og research, samt erfaringerne fra den unikke evoPOWER, kan Puma nu lancere et helt nyt koncept: evoACCURACY.Under udviklingen af evoPOWER fandt Puma ud af, at præcision er mindst lige så vigtigt som den kraft du rammer bolden med. For du kan have et nok så kraftfuldt spark, men hvad hjælper det hvis du ikke kan ramme målet?? Nyfortolkning af evoPOWER? Mario Balotellis nye signaturstøvle? Større fokus på præcision Blød og fleksibel overdel Støvlen er lavet med en overdel i smidigt mikrofiber, som har et lavt vandoptag og god holdbarhed. Derudover sætter materialet sig hurtigt på din fod, så du får en utrolig tæt boldkontakt. Mikrofibermaterialet er belagt med et tyndt overlag af GripTex, som er små belægninger der giver dig bedre greb i bolden, hvad end du spiller i vådt eller tørt føre. For at give dig den ekstra mængde præcision er overdelen foret med et let skummateriale. Skumpuderne er belagt på et større område og udligner de ujævnheder som fodens naturlige form har. Dermed får du en støvle med en renere sparkeflade, og dermed øge præcisionen i dine afleveringer og skud. Let og fleksibel ydersål Ydersålen er lavet i et let og stabilt TPU materiale. Derudover er ydersålen lavet med blanding af aflange og runde knopper, så får den perfekte balance mellem stabilitet, greb i banen og manøvredygtighed.Dette er en støvle med FG knopper til naturlige græsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-70%
119,-
Før 399,-
Puma PowerCat 4 IT Jr indendørs fodboldsko
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 Sneaker
-36%
449,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 S Sneaker
-30%
195,-
Før 279,-
Puma Universal IT V Jr indendørs fodboldsko
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers limestone grey/white/grey violet
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers peacoat/white
-38%
249,-
Før 399,-
Puma Universal FG fodboldstøvle
-62%
191,-
Før 499,-
Puma PowerCat 4 IT indendørs fodboldsko
-30%
489,-
Før 699,-
Puma TX-3 sneakers
0.044 sek