Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > Evoaccuracy 1 FG fra Puma i neon, navy og hvid

Evoaccuracy 1 FG fra Puma i neon, navy og hvid

1.849,-

Beskrivelse

Baseret på længere tids undersøgelser og research, samt erfaringerne fra den unikke evoPOWER, kan Puma nu lancere et helt nyt koncept: evoACCURACY.Under udviklingen af evoPOWER fandt Puma ud af, at præcision er mindst lige så vigtigt som den kraft du rammer bolden med. For du kan have et nok så kraftfuldt spark, men hvad hjælper det hvis du ikke kan ramme målet?? Nyfortolkning af evoPOWER? Mario Balotellis nye signaturstøvle? Større fokus på præcision Udligner din fods naturlige ujævnheder Ligesom evoPOWER er evoACCURACY lavet med en overdel i AdapLite, som er et let og blødt mikrofiber materiale, som kun strækker sig én vej.AdapLite materialet er belagt med et tyndt overlag af GripTex, som er små belægninger der giver dig bedre greb i bolden, hvad end du spiller i vådt eller tørt føre. For at give dig den ekstra mængde præcision er overdelen foret med det superlette AccuFoam materiale. AccuFoam puderne er belagt på et større område og udligner de ujævnheder som fodens naturlige form har. Dermed får du en støvle med en renere sparkeflade, og dermed øge præcisionen i dine afleveringer og skud. Optimalt fleks giver maksimal kraft! Puma har beholdt deres Gradual Stability Frame. Denne rygrads lignende konstruktion under midtfoden er med til at give dig det fleks du har brug for, når du rammer bolden med maksimal kraft. Ydermere er ydersålen fremstillet med et yderst let Pebax materiale, som giver den rette blanding af fleksibilitet og support. Kombinationen af bladede og koniske knopper, er derudover med til at give den perfekte balance mellem stabilitet, greb i banen og manøvredygtighed.Puma evoACCURACY er Mario Balotellis nye signaturstøvle, og den matcher den italienske stjerne perfekt. Balotelli betragtes nemlig som en af de spillere i verden med det mest præcise og kraftfulde spark!Dette er en støvle med FG knopper til naturlige græsbaner.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-42%
349,-
Før 599,-
Puma Archive Lite Low Washed Canvas
-70%
149,-
Før 499,-
Puma PowerCat 4 FG fodboldstøvler
-62%
191,-
Før 499,-
Puma PowerCat 4 IT indendørs fodboldsko
-9%
549,-
Før 599,-
Puma 'Suede Classic' sneakers
-38%
499,-
Før 799,-
Puma Future Cat S1 Slick sneakers
-30%
419,-
Før 599,-
Puma TX-3 Sneaker
250,-
Puma evoSPEED Indoor 5.2
399,-
Puma ICRA TRAINER Sneakers limestone grey/black
219,-
Sneakers Puma Elsu Bluchertoe Canvas sneakers
0.046 sek