Home > Tøj & tilbehør > Sko > Herresko > Accelerate VI Wnns fra Puma

Accelerate VI Wnns fra Puma

500,-

Beskrivelse

Puma Accelerate V Tricks VI Woman Topmodellen fra Puma i håndbold serien. Du får alt hvad dine fødder forlanger i denne fantastiske sko. Blødhed, støtte og rigtig høj komfort. Kombineret med et cool design - så er du klar til at indtage håndboldbanerne. Udviklet perfekt til håndboldspillets hurtige facetter. Bygget til både hurtige fremad og sideværts bevægelser. Slidsålen er en letvægtssål, og som med Pivot Point giver dig mulighed for det hurtige spil med hurtige bevægelser. Overdelen på skoen er lavet i letvægtsmateriale for at mindske vægten, men Puma har samtidig formået at skabe en ultra stabil overdel der passer på dine fødder i yder positioner. Super åndbarbar overdel så dine fødder hele tiden kan ånde. Sømløs overdel gør at du mindsker generne ved din fod, og derved får en væsentlig forhøjet komfort. Puma Accelerate VI tricks har en helt igennem fuldført støddæmpning som er ultra blød, og med IdCell, så får den lige det ekstra blødhed! IDCell kombineret med Archtech giver dig en optimal løsning. Masser af blødhed, og en energi der går tilbage til sålen/foden og bliver genbrugt. Hælkappen er for en håndboldspiller vigtig. Det er denne der skal holde skoen hvor den skal være. Også denne facet i denne sko er unik. En fantastisk pasform, og et korrekt skumforet lag, gør at din hæl ikke bliver overbelastet unødvendigt. En top sko som du ikke vil gå glip af at spille i! 6 rigtig gode grunde for at vælge netop denne sko: - Perfekt til det hurtige spil med hurtige skift! - Perfekt pasform med 360G koncept - Optimal støddæmpning med ID/EVA cell teknologi - Ultimativt greb i underlag med evertrack koncept. - Maksimal svangstøtte og stabilitet med archtech - Design - rigtig frækt design der er banebrydende.
Puma er et tysk multinationalt selskab, som er grundlagt i 1924 af Adolf og Rudolf Dassler, med hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland.
I 1924 hed firmaet "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" og i 1948 splittede brødrene op pga. uoverensstemmelser og de blev til Adidas og Puma i stedet for.
Efter bruddet med sin bror, blev Rudolf Dassler registreret som Ruda, men det blev senere ændret til Puma.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-70%
89,-
Før 299,-
Puma evoSPEED 5.2 IT Jr. fodboldssko
-70%
119,-
Før 399,-
Puma PowerCat 4 IT Jr indendørs fodboldsko
-43%
399,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 Sneaker
-36%
449,-
Før 699,-
Puma Drift Cat 5 S Sneaker
-30%
195,-
Før 279,-
Puma Universal IT V Jr indendørs fodboldsko
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers limestone grey/white/grey violet
399,-
Puma ST RUNNER Sneakers peacoat/white
-38%
249,-
Før 399,-
Puma Universal FG fodboldstøvle
-62%
191,-
Før 499,-
Puma PowerCat 4 IT indendørs fodboldsko
-30%
489,-
Før 699,-
Puma TX-3 sneakers
0.043 sek