Home > Sport, fritid & udendørs aktiviteter > Sportstøj > Pro Combat Hypercool Woodland Tights fra Nike i hvid, grå, grøn og orange

Pro Combat Hypercool Woodland Tights fra Nike i hvid, grå, grøn og orange

Førpris: 399.00 Spar 13%
349,-

Beskrivelse

Nike Pro Combat Hypercool Woodland tights, i 3/4 længde, er designet til at give øget ventilation, øget komfort og færre distraktioner til dig under din træning. Tightsene er fra Nikes Hypercool kollektion, som betyder at de er lavet i materialer der sikrer, at sved ledes væk fra din krop, så du altid er tør og nedkølet når du træner.Tightsene er lavet med Nikes Dri-FIT Max materiale som leder sveden væk fra kroppen, så du holdes tør og komfortabel. Dri-FIT max benytter en 3D struktur til at lede sved helt væk fra huden, så du hurtigere bliver tør. Ydermere sikrer de holdbare og sømløse Hypercool mesh zoner for at du får ekstra åndbarhed, hvor du har mest brug for ventilation.Kompressions fittet gør at tightsene sidder ekstremt tæt til benet, så det føles som om du er låst fast i tightsene, og nærmest har et ekstra lag hud.Hypercool Woodland tightsene er lavet med flade og ergonomiske sømme, som mindsker hudirritation. Derudover sikrer sømmene og det strækbare materiale, at du får fuld bevægelsesfrihed, samtidig med at du beholder din naturlige mobilitet.Tightsene er lavet i 3/4 længe, og går til midt på skinnebenet.Fremstillet i 92% Dri-FIT polyester og 8% elastan.
Nike er et amerikansk multinationalt selskab, som blev grundlagt i 1964 af Bill Bowerman og Phil Knight. Dengang hed firmaet Blue Ribbon Sports, og det var først i 1971, at firmaet officielt kom til at hedde Nike.
Nike sponsorerer mange højt profilerede atleter og sportshold i verden, med det meget anerkendte varemærke " Just Do It".
Navnet Nike stammer fra den græske gudinde for sejr!

Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-17%
249,-
Før 299,-
Nike sports bh
349,-
Nike Filament Capri, dame løbetights
-30%
139,-
Før 199,-
Nike Tempo shorts
-51%
199,-
Før 399,-
Nike CTR360 Libretto III IC indendørs fodboldsko
359,-
Nike Jersey Hoody Dame Trøje
999,-
NIKE Free 5.0 TR Fit 4 fitnesssko
249,-
Nike - Pro Combat Core Compression 2.0 U/Æ Rød
-70%
59,-
Før 199,-
Nike T-shirt, junior
299,-
Power 7'' Woven Short
200,-
NIKE FOUND 12 LONGER KNIT SHORT WB
0.013 sek