Home > Tøj & tilbehør > Accessories > Ure > 2015 dameur Tommy Hilfiger Tara 1781515 fra Tommy Hilfiger

2015 dameur Tommy Hilfiger Tara 1781515 fra Tommy Hilfiger

1.595,-

Beskrivelse

Dette spændende dameur er designet af verdensberømte Tommy Hilfiger, og er en del af Tommy Hilfigers damekollektion, der tilbyder trendy armbåndsure til den kvalitetsbevidste kvinde. Da vi er udpeget som autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger ure i Danmark, kan du forvente et nyproduceret og ægte Tommy Hilfiger ur, hvis du handler via vores netbutik. Alle vores Tommy Hilfiger ure bliver sendt i officiel gaveboks og med stemplet forhandlerbevis.
Autoriseret dansk forhandlerVi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.DatovisningDen aktuelle dato vises på urskiven.MineralglasDet slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.24-timers ekstra urskiveTiden angives i et 24 timers format på en mindre skive i urets midte.Rustfri stållænkeHårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.Selvlysende belægningEn selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt. Er typisk viserne og nogle gange timemarkeringerne der er selvlysende i mørke.TachymeterKan bruges til at beregne blandt andet hastighed. Måles for eksempel tiden det tager en bil at køre 1 km, vil hastigheden kunne aflæses på tachymeteret ud for sekundviserens position.Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.Kondens - vigtigt!Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.Urkasse af solidt rustfrit stålKvarts urEt batteridrevet kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres eller modificeres! Overtrædelse heraf vil blive mødt af erstatningskrav.
Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger er fra New York og en amerikansk modeskaber.
Allerede som lille, viste han interesse for mode, og vidste at han ville gøre karriere indenfor modebranchen.
Selve firmaet blev lanceret i 1982 og da han i 1984 mødte iværksætteren Mohan Murjani, som investerede i unge designere, kom hans store gennembrud.
I 1995 modtog Tommy Hilfiger prisen som årets "Mr. Fashion Designer" og hans kollektioner bliver båret af berømtheder, som f.eks. David Bowie og Snoop Dogg.

Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
1,20
Tommy Hilfiger 1781268 Dameur Armbåndsur Ritz
1.295,-
Dameur i rødguld og hvid - Tommy Hilfiger Ritz 1781121
1.695,-
Herreur med sølv urkasse og brun læderrem - Tommy Hilfiger Trent Silver / Gold Brown Leather 1791137
1.599,-
Tommy Hilfiger ur
1.695,-
Tommy Hilfiger ur med rødguld urkasse og sort rem - Tommy Hilfiger Trent Rose Gold / Black Leather 1791139
1.795,-
Stort Hilfiger herreur med mørkebrun læderrem - Tommy Hilfiger Luke Brown Leather 1791118
1.695,-
Tommy Hilfiger 1791095
1,40
Tommy Hilfiger 1781051 Dameur Armbåndsur
1.795,-
Tommy Hilfiger guldur til mænd - Tommy Hilfiger Luke Gold 1791121
1.799,-
Tommy Hilfiger ur
0.024 sek