Home > Tøj & tilbehør > Accessories > Ure > 2014 dameur lænke Riviera W0323L1 fra Guess i silver

2014 dameur lænke Riviera W0323L1 fra Guess i silver

1.599,-

Beskrivelse

Uret er designet og produceret af Guess, og er fra deres elegante og glamourøse serie af Guess armbåndsure til kvinder, der indeholder en masse populære modeller. Vi er udvalgt som Danmarks autoriserede forhandler af Guess ure online, og sælger som eneste danske netbutik ægte autoriserede Guess ure med officielt garantibevis.
Autoriseret dansk forhandlerVi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.Ugedag- og datovisningDen aktuelle dato og ugedag kan aflæses på urets skive.24-timers ekstra urskiveTiden angives i et 24 timers format på en mindre skive i urets midte.Rustfri stållænkeHårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.MineralglasDet slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.Urkasse af solidt rustfrit stålSelvlysende belægningEn selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt. Er typisk viserne og nogle gange timemarkeringerne der er selvlysende i mørke.Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.Kondens - vigtigt!Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.Kvarts urEt batteridrevet kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.
Guess blev grundlagt i 1981 i Beverly Hills, LA.
Deres reklamer i sort og hvid spædet med super modeller, som f.eks. Claudia Schiffer har vundet utallige Clio Awards og det var herigennem Guess blev meget mere fremtrædende! De laver andet end tøj og det indbefatter ure, smykker og parfumer.

Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-21%
1.199,-
Før 1.499,-
Dame armbåndsur belagt med sten - Guess Mod Heavy Metal W95088L1
1.899,-
Glamourøst dameur i guld med krystaller - Guess Mod Heavy Metal Gold W0312L2
1.899,-
Større dameur i rødguld fra Guess - Guess Sunrise Rose Gold W0330L2
1.599,-
Mindre dameur i guld med krystaller - Guess Charming W0568L2
2.399,-
Flot herreur i navyblåt stål med rødguld-detaljer - Guess Iconic Blue W0377G4
1,10
Guess W11611L1 Dameur Armbåndsur Mini Prism
1.399,-
Dameur i poleret stål - Guess Mini Rock Candy I95273L1
-17%
999,-
Før 1.199,-
Smart dameur i sølv med flettet lænke - Guess Jazz W75060L1
1.799,-
Guess dameur i guld med unik urskive - Guess Mini Sunrise W0448L7
1.799,-
Mindre dameur i rødguld med bjergkrystaller - Guess Charming W0568L3
0.044 sek