Home >

2 5 039 039 ekstern harddisk 2 TB fra Sony i sort og sølvfarvet

1.339,-

Beskrivelse

Specifikationer Stor kapacitet Opbevar op til 2 TB data i en enhed, der passer i lommen Seriøst hurtig Med USB 3.0-grænseflade og forudindlæst software til hurtigere dataoverførsel (kun til Windows®) kan du nyde den hurtigst mulige dataoverførsel. Elegant design Slank og elegant med sort aluminiumseffekt Underholdning uden besvær Kompatibel med computere, Sony Blu-ray Disc?-afspillere og PlayStation®3-konsoller.
Specifikationer Stor kapacitet Opbevar op til 2 TB data i en enhed, der passer i lommen Seriøst hurtig Med USB 3.0-grænseflade og forudindlæst software til hurtigere dataoverførsel (kun til Windows®) kan du nyde den hurtigst mulige dataoverførsel. Elegant design Slank og elegant med sort aluminiumseffekt Underholdning uden besvær Kompatibel med computere, Sony Blu-ray Disc?-afspillere og PlayStation®3-konsoller. Total sikkerhed Datakryptering via AES 256-bit-algoritme og beskyttelse af adgangskode, så andre ikke kan få adgang til dine data (software fås som download) Nem sikkerhedskopiering Planlægning af automatisk sikkerhedskopiering med forudindlæst Windows®-kompatibel software Funktioner Stor kapacitet Opbevar op til 2 TB data i en enhed, der passer i lommen Seriøst hurtig Med USB 3.0-grænseflade og forudindlæst software til hurtigere dataoverførsel (kun til Windows®) kan du nyde den hurtigst mulige dataoverførsel. Elegant design Slank og elegant med sort aluminiumseffekt Underholdning uden besvær Kompatibel med computere, Sony Blu-ray Disc?-afspillere og PlayStation®3-konsoller. Total sikkerhed Datakryptering via AES 256-bit-algoritme og beskyttelse af adgangskode, så andre ikke kan få adgang til dine data (software fås som download) Nem sikkerhedskopiering Planlægning af automatisk sikkerhedskopiering med forudindlæst Windows®-kompatibel software
Sony blev grundlagt i 1946 af Masaru Ibuka og Akio Morita i Minato, Tokyo, Japan.
Grundlæggerne kom på navnet Sony pga. det latinske ord for lyd; Sonus, og også pga. det engelske slang "Sonny", da de anså sig selv for at være "Sonny Boys.
"Sonny" betød på japansk, i starten af 1950erne, at man var en smart og præsentabel ung mand.
Sonys produktioner er primært fokuseret på elektronik, spil, underholdning og finansielle tjenesteydelser. Selskabet er en af ​​de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugere og professionelle markeder.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
0.021 sek