Home > Telefoni > Mobiltelefoner > 1290 9362 fra Sony

1290 9362 fra Sony

3.779,-

Beskrivelse

Sony 1290-9362 - Dyk ned i nye oplevelserEt førsteklasses design og den højeste klassifikation inden for...
Dyk ned i nye oplevelserEt førsteklasses design og den højeste klassifikation inden for vandtæthedXperia Z3 er en smartphone, som kan mere og går skridtet videre ? uanset om der er tale om en løbetur i regnen eller en dukkert i poolen på sommerens varmeste dag. Med den højeste klassifikation inden for vandtæthed* kan du finde vej i silende regn, tage billeder under vand eller blot tørre telefonen af, hvis du spilder på den ved et uheld. Kombinationen af et meget slankt design og en aluminiumramme gør Xperia Z3 til en Android-smartphone, der forener holdbarhed med skønhed.Skab virkelighedstro minderAlt det, vi ved om kameraer, i dine hænderDu fortjener mere end mørke og uskarpe optagelser. Xperia Z3, som er en førsteklasses telefon med Cyber-shot- og Handycam-teknologier, bygger på mange års kameraerfaring hos Sony. Så du kan få smilet med under alle lysforhold, optage stabile videoer og tage knivskarpe billeder under vand. Og når du vil gøre fantastiske billeder og video endnu bedre? Så kan du slippe din kreativitet løs med vores hidtil største udvalg af enestående Xperia-kamera-apps. Det er vores hidtil bedste smartphonekamera, som sørger for, at dine minder fremstår levende og virkelighedstro.Spil på et andet niveauDen eneste smartphone med PS4-spilfunktionGlem alt om simple mobilspil. Med PS4 Remote Play på Xperia Z3 får du den ægte PS4-spiloplevelse på en førsteklasses telefon*. Få adgang til din PS4-konsol via dit Wi-Fi og spil dine yndlingsspil med DUALSHOCK4-controlleren i alle rum. Sony-teknologierne i Xperia Z3 understøtter de sidste nye spiloplevelser. Med et meget lysstærkt display og teknologi til digital støjeliminering har det aldrig været lettere at fordybe sig i sit spil.Foretag dig mere i længere tidEn fuldt udstyret smartphone og en batteritid på to dageXperia Z3 kombinerer førsteklasses materialer med de bedste teknologier fra Sony, så du får en bedre smartphoneoplevelse alle døgnets timer. Vi har kombineret vores bedste vandtætte kamera og spil på et højere niveau med en batteritid på hele to dage*. Det er en smartphone, der giver dig mulighed for at foretage dig mere end nogensinde før ? uden afbrydelser. Til dem, der lever livet fuldt ud.
Sony blev grundlagt i 1946 af Masaru Ibuka og Akio Morita i Minato, Tokyo, Japan.
Grundlæggerne kom på navnet Sony pga. det latinske ord for lyd; Sonus, og også pga. det engelske slang "Sonny", da de anså sig selv for at være "Sonny Boys.
"Sonny" betød på japansk, i starten af 1950erne, at man var en smart og præsentabel ung mand.
Sonys produktioner er primært fokuseret på elektronik, spil, underholdning og finansielle tjenesteydelser. Selskabet er en af ​​de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugere og professionelle markeder.


Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
129,-
Sony Xperia Z Kalaideng Charming2 Folio Etui - Orange
169,-
Sony Xperia Ion Beyond Cell AquaFlex TPU Cover - Hvid / Klar
109,-
Sony Ericsson Xperia ray Katinkas Air Hårdt Cover - Blå
169,-
Sony Xperia Ion Beyond Cell AquaFlex TPU Cover - Hot Pink / Klar
629,-
Xperia E1
529,-
Sony Ericsson Live With Walkman For Cover
129,-
Sony Xperia Z Kalaideng Charming2 Folio Etui - Sort
529,-
Sony Ericsson Live with Walkman For Cover - Hvid
169,-
Sony Xperia Ion Beyond Cell AquaFlex TPU Cover - Sort / Klar
289,-
Sony Ericsson Live With Walkman LCD-Display
0.063 sek