Home > Tøj & tilbehør > Accessories > Ure > 10 ATM kronograf læderrem Stirling Lansen Chrono Cla fra Triwa i sort og black

10 ATM kronograf læderrem Stirling Lansen Chrono Cla fra Triwa i sort og black

1.598,-

Beskrivelse

Dette armbåndsur er designet af svenske Triwa, og er fra deres nyeste serie, som de kalder for Triwa Lansen serien. UrKompagniet.dk er udpeget som officiel Triwa ure forhandler i Danmark. Du modtager altså et 100% ægte og kvalitetssikret Triwa ur, såfremt du handler hos os.
Autoriseret dansk forhandlerVi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.DatovisningDen aktuelle dato vises på urskiven.KronografBruges til at måle et tidsinterval (stopur). Typisk konstrueret som mindre urskiver i urets midte. Det internationale ord er Chronograph.Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.Kondens - Vigtigt!Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.SkruekroneModvirker mod indtrængen af vand. For at indstille uret skal kronen skrues op, hvorefter uret kan indstilles.MineralglasDet slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.LæderremUrets rem er af læder.Urkasse af solidt rustfrit stålKvarts urEt batteridrevet kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.Selvlysende belægningEn selvlysende belægning giver en længerevarende oplysende effekt i mørket. Kræver kun ganske kort tids eksponering overfor lys for at muliggøre denne effekt. Er typisk viserne og nogle gange timemarkeringerne der er selvlysende i mørke.Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres eller modificeres! Overtrædelse heraf vil blive mødt af erstatningskrav.

Bedøm produkt

Anmeldelser

Ingen bedømmelser endnu!
Vær den første til at bedømme ovenfor.
Relaterede varer
-30%
1.119,-
Før 1.599,-
Triwa ur
-11%
1.259,-
Før 1.399,-
Triwa ur
2.095,-
Triwa Kronograf brown deco classic
-11%
1.249,-
Før 1.395,-
Triwa ur
-11%
1.259,-
Før 1.399,-
Triwa ur
1.999,-
Triwa Stirling Nevil Steel
1.995,-
Triwa Sort of Black Gold
1.799,-
Ivory Lansen Chrono Giza Ur
-11%
1.435,-
Før 1.595,-
Triwa ur
-29%
1.003,-
Før 1.395,-
Triwa ur
0.021 sek